Teamfoto BMP Vastgoedonderhoud
Werkzaam in Den Helder, hoofdvestiging 's-Hertogenbosch
Uw verzekering en schade aan uw dak Redactie, 15 december 2023
Snel stormschade herstel - BMP Vastgoedonderhoud begrijpt de urgentie.
Stormschade? Kies voor BMP Vastgoedonderhoud - uw vertrouwde partner in snelle en deskundige stormschadeherstel.

Om problemen met uw verzekering te voorkomen wanneer u aanspraak wilt maken, is het belangrijk om uw dak goed te onderhouden. Als gevolg van klimaatverandering nemen de extremere weersomstandigheden toe, waardoor het risico op stormschade aan uw dak groter wordt. Echter, als uw dak na een storm problemen heeft en u heeft het verwaarloosd, kan het zijn dat uw verzekering de schade niet vergoedt.

Op welke momenten kunt u een beroep doen op uw verzekering bij schade aan uw dak in Den Helder?

Bij storm, brand of diefstal (van dakpannen) kunt u mogelijk vergoeding krijgen voor schade aan uw dak, afhankelijk van uw verzekering. Wanneer uw dak lekt door overvloedige regenval, kunt u meestal rekenen op dekking van uw verzekering. Het is cruciaal om te weten wat uw verzekering wel en niet dekt en wanneer u aanspraak kunt maken op vergoeding.

Als u schade opmerkt aan uw dak, is het verstandig om foto's te nemen en deze, met een duidelijke beschrijving, naar uw verzekeraar te verzenden. Niet alle schade wordt gedekt door de verzekering. Als er sprake is van slijtage of als u zelf niet goed voor uw dak heeft gezorgd, wordt deze schade meestal niet vergoed. Het is ook verstandig om te weten hoeveel u zelf moet betalen wanner er schade is (uw eigen risico).

Onderhoud uw dak dus goed

Gebrek aan onderhoud of normale slijtage wordt vaak niet gedekt door de polis van de meeste opstal- of woonverzekeringen. Wees er dus op tijd bij en onderhoud uw dak goed. Dan komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Wilt u dat uw dak in optimale staat is? Neem contact op met BMP Vastgoedonderhoud via 085 106 1062 en vraag een offerte aan.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1062

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over BMP Vastgoedonderhoud

BMP Dakspecialist staat voor je klaar voor diverse dakwerkzaamheden. We zijn werkzaam in een ruim werkgebied van Noord- & Zuid-Holland, Brabant en Limburg. Je kunt ons inschakelen voor het plaatsen van verschillende soorten dakbedekking, een dakinspectie, dakonderhoud of dakisolatie. Heb je een lekkage of schade aan u dak? Ook met het repareren, herstellen of vervangen van je dak of dakgoten helpen wij je graag.


Door de jarenlange ervaring beschikken wij over alle benodigde kennis en kunde of de gewenste kwalitatieve kwaliteit te leveren. Hiervoor werken we met kwalitatief goede en gecertificeerde dakbedekkingen. Ben jij dus op zoek naar een professionele dakdekker voor jouw dak? Neem dan contact met ons op.


VCA