Teamfoto BMP Vastgoedonderhoud
Werkzaam in Den Helder, hoofdvestiging 's-Hertogenbosch
Bereid uw dak voor op de winter Redactie, 22 december 2023
Besneeuwd dak in Den Helder - BMP Vastgoedonderhoud biedt hulp.

Het winterseizoen brengt vaak koude dagen en zware weersomstandigheden met zich mee. Begin op tijd met het onderhouden van uw dak, zodat het de winter zonder problemen kan trotseren. Hier zijn een paar essentiële stappen om uw dak winterklaar te maken.

Neem de tijd voor een uitgebreide inspectie van uw dak

Begin met een nauwkeurige inspectie van het uiterlijk van uw dak. Let goed op mogelijke ontbrekende, beschadigde of losse dakpannen en controleer de conditie van de dakbedekking. Zorg ervoor dat eventuele schade vóór de winterperiode gerepareerd wordt om lekkages en verdere problemen te voorkomen.

Zorg ervoor dat uw goten en afvoeren volledig schoon zijn

Om waterophoping en ijsvorming te voorkomen, is het belangrijk om verstopte goten en afvoeren te vermijden. Het is van belang om te voorkomen dat dit schade toebrengt aan de structuur van uw dak, wat problemen kan veroorzaken. Zorg ervoor dat ze vrij zijn van vuil en dat water zonder problemen weg kan stromen.

Controleer de isolatie en ventilatie

Goede isolatie en ventilatie van uw dak zijn cruciaal om warmteverlies te voorkomen en condensatie tegen te gaan. Hierdoor wordt ook de kans op ijsdammen, die schade aan uw dak kunnen veroorzaken, vermindert. Daarnaast heeft goede isolatie ook een positief effect op uw energierekening, wat natuurlijk voordelig is!

Maak uw dak sneeuwvrij en ijsvrij

Maak u gereed voor het weghalen van sneeuw en ijs. Als het lastig is om bij uw dak te komen of als u niet de juiste veiligheidsmaatregelen kunt treffen, raden wij aan om een professional in te schakelen. Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met BMP Vastgoedonderhoud in Den Helder via 085 106 1062.

Als u twijfelt over de conditie van uw dak of als u bepaalde problemen niet zelf kunt aanpakken, kunt u rekenen op de hulp van BMP Vastgoedonderhoud. Een goed onderhouden dak is van cruciaal belang om uw huis te beschermen tegen de winterkou,Met het opvolgen van deze maatregelen kunt u de winter met een gerust hart doorkomen, wetende dat uw dak in uitmuntende conditie is.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1062

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over BMP Vastgoedonderhoud

BMP Dakspecialist staat voor je klaar voor diverse dakwerkzaamheden. We zijn werkzaam in een ruim werkgebied van Noord- & Zuid-Holland, Brabant en Limburg. Je kunt ons inschakelen voor het plaatsen van verschillende soorten dakbedekking, een dakinspectie, dakonderhoud of dakisolatie. Heb je een lekkage of schade aan u dak? Ook met het repareren, herstellen of vervangen van je dak of dakgoten helpen wij je graag.


Door de jarenlange ervaring beschikken wij over alle benodigde kennis en kunde of de gewenste kwalitatieve kwaliteit te leveren. Hiervoor werken we met kwalitatief goede en gecertificeerde dakbedekkingen. Ben jij dus op zoek naar een professionele dakdekker voor jouw dak? Neem dan contact met ons op.


VCA