Teamfoto BMP Vastgoedonderhoud
Dakisolatie in Den Helder Wij staan in Den Helder voor u klaar!
Een Dakdekker
Werkzaam in Den Helder, hoofdvestiging 's-Hertogenbosch

Dakisolatie in Den Helder

Vraagt u zich af welke voordelen dakisolatie heeft? Lees verder voor de voordelen, de kosten en de verschillende soorten dakisolatie. U kunt ook eerst even contact opnemen met onze dakdekker in Den Helder, zodat u meer informatie krijgt over dakisolatie in Den Helder. Hij vertelt u alles over isolatie van uw dak, over de mogelijkheden voor uw dak en wat wij voor u kunnen betekenen. Bel gerust op 085 106 1062.

Dakisolatie: de voordelen

Het grootste voordeel van dakisolatie is besparing van kosten. De kostenbesparing waar u op uitkomt blijft een inschatting, maar kan zeker oplopen tot €800 op jaarbasis. Hierbij is uitgegaan van een gasprijs van 1 euro/m3. Wilt u de precieze besparing uitrekenen voor dakisolatie in Den Helder, dan moet u de huidige gasprijs erbij pakken. En de voordelen van uw dak isoleren gaan nog even door:

Door het isoleren van uw dak wordt het comfort in uw huis verbeterd.

 • Omdat er minder CO2 nodig is wordt het klimaat daar ook niet door aangetast. Het is dus goed voor het milieu.
 • De waarde van uw woning zal hoger worden.
 • Dakisolatie: kosten

  Bekijk of er landelijke of regionale subsidies beschikbaar zijn om zo'n 30% van de kosten voor dakisolatie in Den Helder terug te krijgen. Laat u goed informeren over de voorwaarden van deze subsidies. Controleer op landelijke of regionale subsidies. Deze kunnen u helpen om ongeveer 30% van de kosten terug te krijgen. Om in aanmerking te komen moet u vaak voldoen aan bepaalde voorwaarden. Lees u dus goed in over de subsidies.

  Wat wij voor u kunnen betekenen

  Voor het installeren van allerlei vormen van dakisolatie kunt u bij ons terecht. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het aanbrengen van dakisolatie, maar ook voor het plaatsen van nieuwe daken, het repareren van daklekkages, renovatie en onderhoud. U kunt vertrouwen op onze expertise, betrouwbare kwaliteit en aandacht voor veiligheid bij het aanbrengen van dakisolatie in Den Helder.

  Dakisolatie binnenzijde

  Bent u van plan om uw platte dak te renoveren? Dan is dit een uitstekend moment om dakisolatie aan de binnenkant toe te voegen. Aan de binnenkant van uw schuine dak kan isolatiemateriaal toegevoegd worden. Uw zolder kan hierdoor wel iets kleiner worden. Wanneer u uw zolder alleen als opbergruimte gebruikt, is het isoleren van de zoldervloer ook een goede keuze.

  Dakisolatie buitenzijde

  Een minder effectieve, maar wel makkelijke manier van dakisolatie is dakisolatie aan de buitenzijde van uw platte dak. Om uw schuine dak uitstekend te isoleren, kunt u isolatiemateriaal onder de dakpannen laten plaatsen aan de buitenzijde. Een andere mogelijkheid is om isolatiemateriaal onder de dakbedekking te laten spuiten voor isolatie. Helaas is deze methode minder effectief in vergelijking met andere isolatietechnieken.

  Dakisolatie Den Helder door BMP Vastgoedonderhoud laten uitvoeren

  Heeft u per direct dakisolatie nodig in Den Helder? Aarzel niet om onze dakdekkers te bellen. Zij zijn altijd snel beschikbaar om u van dienst te zijn. Heeft u behoefte aan aanvullende informatie of wilt u direct een afspraak inplannen? Op ons telefoonnummer 085 106 1062 zijn wij altijd bereikbaar. Ook kunt u ons een bericht sturen via ons contactformulier.

  BMP Vastgoedonderhoud staat voor u klaar in Den Helder
  Over ons

  BMP Dakspecialist staat voor je klaar voor diverse dakwerkzaamheden. We zijn werkzaam in een ruim werkgebied van Noord- & Zuid-Holland, Brabant en Limburg. Je kunt ons inschakelen voor het plaatsen van verschillende... Lees verder

  Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1062

  Wij helpen u graag verder!

  Zoeken

  Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  Over BMP Vastgoedonderhoud

  BMP Dakspecialist staat voor je klaar voor diverse dakwerkzaamheden. We zijn werkzaam in een ruim werkgebied van Noord- & Zuid-Holland, Brabant en Limburg. Je kunt ons inschakelen voor het plaatsen van verschillende soorten dakbedekking, een dakinspectie, dakonderhoud of dakisolatie. Heb je een lekkage of schade aan u dak? Ook met het repareren, herstellen of vervangen van je dak of dakgoten helpen wij je graag.


  Door de jarenlange ervaring beschikken wij over alle benodigde kennis en kunde of de gewenste kwalitatieve kwaliteit te leveren. Hiervoor werken we met kwalitatief goede en gecertificeerde dakbedekkingen. Ben jij dus op zoek naar een professionele dakdekker voor jouw dak? Neem dan contact met ons op.


  VCA