Teamfoto BMP Vastgoedonderhoud
Overige werkzaamheden Wij staan in Den Helder voor u klaar!
Een Dakdekker
Werkzaam in Den Helder, hoofdvestiging 's-Hertogenbosch

Overige werkzaamheden

Naast de gebruikelijke dakdekkerswerkzaamheden richten wij ons in Den Helder ook op verschillende andere dakdekkersklussen als dakdekkersbedrijf. Wij bieden verschillende services aan, waaronder het aanleggen van dakbedekking, het onderhouden van dakgoten en het uitvoeren van dakinspecties. Voelt u zich vrij om contact met ons op te nemen via 085 106 1062 of een offerte aan te vragen, als u hier behoefte aan heeft.

Dakkapel isoleren? BMP Vastgoedonderhoud biedt altijd een geschikte oplossing.
BMP Vastgoedonderhoud uw professionele partner in dakbedekking.
BMP Vastgoedonderhoud staat voor u klaar in Den Helder
Over ons

BMP Dakspecialist staat voor je klaar voor diverse dakwerkzaamheden. We zijn werkzaam in een ruim werkgebied van Noord- & Zuid-Holland, Brabant en Limburg. Je kunt ons inschakelen voor het plaatsen van verschillende... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1062

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over BMP Vastgoedonderhoud

BMP Dakspecialist staat voor je klaar voor diverse dakwerkzaamheden. We zijn werkzaam in een ruim werkgebied van Noord- & Zuid-Holland, Brabant en Limburg. Je kunt ons inschakelen voor het plaatsen van verschillende soorten dakbedekking, een dakinspectie, dakonderhoud of dakisolatie. Heb je een lekkage of schade aan u dak? Ook met het repareren, herstellen of vervangen van je dak of dakgoten helpen wij je graag.


Door de jarenlange ervaring beschikken wij over alle benodigde kennis en kunde of de gewenste kwalitatieve kwaliteit te leveren. Hiervoor werken we met kwalitatief goede en gecertificeerde dakbedekkingen. Ben jij dus op zoek naar een professionele dakdekker voor jouw dak? Neem dan contact met ons op.


VCA