Teamfoto BMP Vastgoedonderhoud
Werkzaam in Den Helder, hoofdvestiging 's-Hertogenbosch

Schoorsteen renoveren in Den Helder

Een schoorsteen kan aangetast worden door weersomstandigheden en andere factoren. Om veiligheidsproblemen, hogere stookkosten en een kortere levensduur te voorkomen kun je de schoorsteen laten renoveren. Een vakman weet door zijn kennis en ervaring precies te achterhalen wat het probleem is en heeft alle kennis en gereedschappen in huis om jouw schoorsteen veilig en efficiënt te renoveren.

BMP Vastgoedonderhoud staat voor u klaar in Den Helder
Over ons

BMP Dakspecialist staat voor je klaar voor diverse dakwerkzaamheden. We zijn werkzaam in een ruim werkgebied van Noord- & Zuid-Holland, Brabant en Limburg. Je kunt ons inschakelen voor het plaatsen van verschillende... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1062

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor schoorsteen renoveren?

Over BMP Vastgoedonderhoud

BMP Dakspecialist staat voor je klaar voor diverse dakwerkzaamheden. We zijn werkzaam in een ruim werkgebied van Noord- & Zuid-Holland, Brabant en Limburg. Je kunt ons inschakelen voor het plaatsen van verschillende soorten dakbedekking, een dakinspectie, dakonderhoud of dakisolatie. Heb je een lekkage of schade aan u dak? Ook met het repareren, herstellen of vervangen van je dak of dakgoten helpen wij je graag.


Door de jarenlange ervaring beschikken wij over alle benodigde kennis en kunde of de gewenste kwalitatieve kwaliteit te leveren. Hiervoor werken we met kwalitatief goede en gecertificeerde dakbedekkingen. Ben jij dus op zoek naar een professionele dakdekker voor jouw dak? Neem dan contact met ons op.


VCA