Werkzaam in Den Helder, hoofdvestiging 's-Hertogenbosch

Direct een dakdekker nodig?Bel 085 106 1062Of vul het formulier in

Regenpijp plaatsen in Den Helder

Een regenpijp zal worden bevestigd aan de dakgoot om het water af te voeren. Hierbij is het belangrijk dat de regenpijp stevig wordt bevestigd en zal daarom vast worden gemaakt met beugels langs de muur. Het is eventueel mogelijk om de naden dicht te lijmen zodat het zeker is dat er geen water doorheen komt.

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1062

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vrijblijvende offerte voor regenpijp plaatsen?

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over BMP Dakspecialist

BMP Dakspecialist staat voor je klaar voor diverse dakwerkzaamheden. We zijn werkzaam in een ruim werkgebied van Noord- & Zuid-Holland, Brabant en Limburg. Je kunt ons inschakelen voor het plaatsen van verschillende soorten dakbedekking, een dakinspectie, dakonderhoud of dakisolatie. Heb je een lekkage of schade aan u dak? Ook met het repareren, herstellen of vervangen van je dak of dakgoten helpen wij je graag.


Door de jarenlange ervaring beschikken wij over alle benodigde kennis en kunde of de gewenste kwalitatieve kwaliteit te leveren. Hiervoor werken we met kwalitatief goede en gecertificeerde dakbedekkingen. Ben jij dus op zoek naar een professionele dakdekker voor jouw dak? Neem dan contact met ons op.


Logo van VCA
VCA