Werkzaam in Den Helder, hoofdvestiging 's-Hertogenbosch

Direct een dakdekker nodig?Bel 085 106 1062Of vul het formulier in

Dakrenovatie pannendak in Den Helder

Een dakrenovatie is in een aantal situaties acuut nodig. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage op zolder, waarbij er vocht via de dakplaten binnenkomt. Ook als er een of meer dakpannen losgeraakt of verschoven zijn, is het aan te raden om snel in te grijpen. Zo voorkom je namelijk dat er vocht in de dakconstructie trekt en de complete constructie aantast. Grijp je in dit soort situaties niet tijdig in, dan kan het zijn dat door houtrot en aantasting uiteindelijk het complete dak vervangen moet worden.

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1062

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vrijblijvende offerte voor dakrenovatie pannendak?

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over BMP Dakspecialist

BMP Dakspecialist staat voor je klaar voor diverse dakwerkzaamheden. We zijn werkzaam in een ruim werkgebied van Noord- & Zuid-Holland, Brabant en Limburg. Je kunt ons inschakelen voor het plaatsen van verschillende soorten dakbedekking, een dakinspectie, dakonderhoud of dakisolatie. Heb je een lekkage of schade aan u dak? Ook met het repareren, herstellen of vervangen van je dak of dakgoten helpen wij je graag.


Door de jarenlange ervaring beschikken wij over alle benodigde kennis en kunde of de gewenste kwalitatieve kwaliteit te leveren. Hiervoor werken we met kwalitatief goede en gecertificeerde dakbedekkingen. Ben jij dus op zoek naar een professionele dakdekker voor jouw dak? Neem dan contact met ons op.


Logo van VCA
VCA