Teamfoto BMP Vastgoedonderhoud
Werkzaam in Den Helder, hoofdvestiging 's-Hertogenbosch

Dakgoot verstopt in Den Helder

Allerlei zaken kunnen ervoor zorgen dat een dakgoot verstopt raakt, denk hierbij aan zand, bladeren, takjes en overig vuil zoals vogelnestjes. Hierdoor kan het water niet soepel door de dakgoot naar de afvoer stromen. Het vuil kan ook via de afvoer afgevoerd worden waardoor het riool verstopt kan raken. Het is dan ook belangrijk om af en toe de dakgoten te onderhouden.

BMP Vastgoedonderhoud staat voor u klaar in Den Helder
Over ons

BMP Dakspecialist staat voor je klaar voor diverse dakwerkzaamheden. We zijn werkzaam in een ruim werkgebied van Noord- & Zuid-Holland, Brabant en Limburg. Je kunt ons inschakelen voor het plaatsen van verschillende... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1062

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor dakgoot verstopt?

Over BMP Vastgoedonderhoud

BMP Dakspecialist staat voor je klaar voor diverse dakwerkzaamheden. We zijn werkzaam in een ruim werkgebied van Noord- & Zuid-Holland, Brabant en Limburg. Je kunt ons inschakelen voor het plaatsen van verschillende soorten dakbedekking, een dakinspectie, dakonderhoud of dakisolatie. Heb je een lekkage of schade aan u dak? Ook met het repareren, herstellen of vervangen van je dak of dakgoten helpen wij je graag.


Door de jarenlange ervaring beschikken wij over alle benodigde kennis en kunde of de gewenste kwalitatieve kwaliteit te leveren. Hiervoor werken we met kwalitatief goede en gecertificeerde dakbedekkingen. Ben jij dus op zoek naar een professionele dakdekker voor jouw dak? Neem dan contact met ons op.


VCA