Daklekkage in Den Helder

U weet direct wat er aan de hand is wanneer u de donkere plek op het plafond ziet. Om schade door een daklekkage Den Helder te voorkomen kunt u het beste contact opnemen met een dakdekker. Onze dakdekker vertelt u precies wat u kunt doen om vervolgschade te voorkomen en kan uw dak altijd op korte termijn komen repareren. Voor meer informatie over daklekkages kunt u hieronder verder lezen. Direct hulp nodig? Neem contact met ons op via 085 - 106 10 62.

Daklekkage Den Helder: wat te doen?

Kunt u de oorzaak van de daklekkage misschien achterhalen? Dit is het proberen waard, aangezien niemand zit te wachten op vervolgschade aan de woning. Komt er water uit het plafond? Dan kunt u beter ook uw eigendommen even verplaatsen en eventueel emmers neerzetten. Ook kunt u foto’s maken, indien uw verzekering schade vergoedt. Daken beklimmen is een kunst op zich. Wij raden u dan ook af om zelf uw dak op te gaan om de oorzaak van het lek op te sporen. Schakel hiervoor een specialist in.

Onze werkwijze bij daklekkage in Den Helder

Onze heldere werkwijze bij daklekkage Den Helder zorgt ervoor dat wij blijvend kwaliteit leveren. Door gerichte vragen te stellen over uw dak kunnen wij een goede inschatting maken van het probleem. Op die manier kunnen wij goed voorbereid te werk gaan. Wij plannen vervolgens een afspraak met u in om bij u langs te komen. Wij bekijken dan grondig uw dak en geven u meer inzicht in wat u kunt verwachten van de dakreparatie.

Bij een dakinspectie controleren wij onder andere de gehele dakbedekking, de aansluitingen en naden bij bijvoorbeeld dakramen en dakkapellen, bij de schoornsteen en bij de dakgoten. Wij delen het resultaat van de dakinspectie met u en kunnen meer zeggen over de kosten die een dakreparatie met zich mee zal brengen. Na overlegd te hebben met u en uw akkoord te hebben ontvangen beginnen we direct met de daklekkage repareren. Ook tijdens onze werkzaamheden overleggen wij altijd met u over wat we doen.

Oorzaken lekkage dak

De oorzaak van een daklekkage kan vaak makkelijk vastgesteld worden. Soms is een kapotte dakpan de boosdoener en soms is er andere schade aan uw dak waardoor er water door het dak naar binnen komt. Een dak is natuurlijk onderhevig aan weersomstandigheden, plantengroei en dieren die er hun schuilplaats van maken. Wilt u een daklekkage Den Helder in de toekomst voorkomen? Helemaal voorkomen kan nooit, maar de kans op een lek dak verkleinen wel. Laat uw dak eens in de zoveel tijd onderhouden.

Lekkage plat dak

Vaak zorgt een slechte afvoer van water of een kapotte dakbedekking voor een lekkage plat dak. Uitgedroogde dakbedekking met scheuren kunt u beter snel vervangen, anders bent u veel geld kwijt aan reparaties. Is de reparatie van uw platte dak niet voor u weggelegd? Schakel daarvoor onze ervaren dakdekker in Den Helder in. Via 085 - 106 10 62 is BMP Dakspecialist 24/7 bereikbaar. Bel ons gerust.

Lekkage schuin dak

Een lekkage schuin dak is vaak het gevolg van problemen met dakpannen. Ook een verstopte dakgoot of een kapot of loszittend verbindingsstuk kan de boosdoener zijn Soms kan de lekkage direct verholpen worden. Wij nemen onze volledig uitgeruste bedrijfswagen in ieder geval mee. Mocht de lekkage veroorzaakt zijn door een afgewaaide dakpan, dan helpen wij u direct. Voor grotere klussen maken wij even een nieuwe afspraak met u.

Bel gerust bij daklekkage in Den Helder

Snelle service bij een daklekkage is noodzakelijk. Een dakdekker van BMP Dakspecialist staat op korte termijn voor u klaar. Bij ons kunt u rekenen op vertrouwde service en heldere afspraken over de reparatie van uw daklekkage in Den Helder. Wij zorgen ervoor dat we altijd goed bereikbaar zijn. Bel ons op 085 - 106 10 62. Wij staan u graag te woord.