Daklekkage in Den Helder?

Woont u in Den Helder of omgeving heeft u last van een daklekkage? Dan helpen wij u graag! Onze lekkageservice zorgt ervoor dat uw daklekkage zo spoedig mogelijk wordt verholpen. Zodra u ons belt, zorgen wij ervoor dat we vlug bij u zijn. Bij spoed bieden wij namelijk een 24-uurs service! We staan dan dus 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Op locatie zullen wij dan de oorzaak van de daklekkage proberen op te sporen. Door de jarenlange ervaring en onze geavanceerde technieken kunnen wij de oorzaak van het lek snel voor u opsporen. Hierna kunnen wij dit direct voor u herstellen. Welke soorten lekkage kunnen we zoal voor u verhelpen? We geven u een kleine opsomming:

  • lekkage plat dak
  • lekkage schuin dak
  • lekkage nokvorst
  • lekkage dakkapel
  • lekkage serre
  • lekkage dakgoten

Lekkage plat dak

Heeft u te maken met lekkage aan uw platte dak? Dan repareren we dit met plezier voor u. We brengen bijvoorbeeld een kitlaag van bitumen aan, of een strook glasvlies. Met onze vlugge en vakkundige aanpak zorgen we voor een spoedige oplossing van uw daklekkage. Wij streven immers naar droge en tevreden klanten!

Lekkage dakpannen

Heeft u een schuin dak en te kampen met lekkage? Onze vakmannen hebben veel ervaring in het verhelpen van lekkage aan een hellend dak. Met onze ruim uitgeruste servicebus komen we dan naar u toe in de regio Den Helder. We bekijken de situatie en kunnen vaak meteen al aan de slag. Zo is het lek aan uw dak snel verholpen! Met welke daklekkage u ook te maken heeft, onze experts staan voor u klaar.