Dakrenovatie in Den Helder

Is complete vervanging van uw dakconstructie niet nodig, maar moet uw dak wel grondig vernieuwd worden? Dan is dakrenovatie een goede optie. In de regio Den Helder kunnen wij uw dak renoveren. Als allround dakdekkersbedrijf zorgen we voor vlugge en flexibele dienstverlening. We helpen u graag!

Dakrenovatie plat dak

Heeft u een plat dak op uw woning? In de meeste gevallen zult u dan een bedekking hebben van bitumen, PVC of EPDM. Deze bedekkingen zijn kwalitatief zeer goed en gaan lang mee. Toch kennen ook deze soorten hun uiterste levensduur. Merkt u steeds vaker mankementen op en is reparatie regelmatig nodig? Denk dan eens na over dakrenovatie. Dit is een gedeeltelijke of gehele vervanging van uw dak, waarbij de structuur intact blijft. Als u uw platte dak renoveren wilt, zijn onze vakmannen u in Den Helder en omgeving met plezier van dienst.

Dakrenovatie hellend dak

Verkeert uw hellende dak niet meer in goede staat? Onze professionals kunnen ook de dakrenovatie van uw hellende dak verzorgen. We komen dan bij u langs om de situatie te inspecteren, en stellen een plan van aanpak op. Als u daarmee instemt, gaan we voor u aan de slag. Of we uw hellende dak nu gedeeltelijk of geheel moeten vervangen: wij verzorgen het voor u. Dak renoveren? In Den Helder en omstreken kunt u ons altijd inschakelen!