Dakinspectie in Den Helder

Een dak krijgt heel wat te verduren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er kleine mankementen ontstaan. Door deze in een vroegtijdig stadium op te sporen, kunnen deze vlug gerepareerd worden. Dat scheelt u later in de kosten! Is het tijd voor dakinspectie? In de regio Den Helder schakelt u ons hiervoor in. Wij bekijken of uw dak onderhoud nodig heeft, en inspecteren vlug en vakkundig.

Heeft uw dak onderhoud nodig?

Twijfelt u over de staat van uw dak? Maak dan een afspraak met een van onze vakmannen. We komen dan bij u langs voor dakinspectie. We bekijken hoe uw dak erbij ligt, en indien nodig voeren we meteen dakonderhoud uit. Constateren we grotere mankementen? Indien gewenst kunnen we dan dakreparatie voor u uitvoeren. Zo weet u zeker dat uw dak nadien weer in optimale staat verkeert.

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze service? Of wilt u ons meteen inschakelen voor dakinspectie? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door het contactformulier op deze website in te vullen. U hoort dan vlug van ons. Heeft u liever telefonisch contact? Bel ons dan op het nummer 085 - 106 10 62. Voor dakinspectie en dak onderhoud kunt u in Den Helder en omstreken altijd op ons rekenen!